Hanna Loffart

Min möhippa

  Åh, jag vet inte vart jag ska börja.
Den här helgen har varit MAGISK! ♥

Jag har snott ett helt gäng med bilder av mina vänner, för jag har knappt tagit en enda. Tur var väl det, syrran tog hand om min mobil. Så här kommer ett lååångt inlägg med en massa suddiga bilder.

Jag hade ju listat ut när min möhippa skulle äga rum (trodde jag ja!) och blev bokstavligen tagen på sängen i lördags morse klockan 8 när 16 av mina vänner stormade in i sovrummet. Jag ahde vaknat någon minut tidigare, men låg kvar i sängen. Och jag hörde inte alls när de kom tassandes upp för trappen. MEN de hördes desto bättre när de stormade in med partytutor. Herregud, vad rädd jag blev. La mig under täcket och skrek! Innan så hade jag tänkt att det vore nog det elakaste sättet att bli tagen på, men just då var det så jäkla kul bara! Total överraskning och jag fattade ingenting!

De var snälla mot mig och lät mig ta en dusch, men inte mer än så. Inte ens torka håret, men fina tofsar (som de gjort själva) fick jag minsann. Även en snygg outfit i form utav sjukhusstrumpor, en träningströja, en rosa tyllkjol, rosa/kopparfärgade Converse samt en flytväst som de pysslat ihop. Och såklart – en slöja! Jag kände mig så himla fin, konstigt nog va? Västen var verkligen top-notch och så välarbetad och fin. Nästan alla tjejerna hade sen gjort varsin tazzle som symboliserade dom/oss och hängt på så skulle jag gissa vem som hade gjort vilken. Inte helt lätt!

img_1045.jpg

img_1128.jpg img_1084.jpg

När jag hade pussat hejdå på Emil och barnen, och tjejerna hade packat min väska (som jag såklart inte packat än eftersom min möhippa inte skulle vara förrän den 18/6 enligt mina beräkningar) så gick vi hem till Bettina där de dukat upp med god frukost och bubbel. Lite lekar och presenter, jag fick snygga glasögon, strumpeband och pins. Jag fick även chans att sminka mig, yes!

img_1046.jpg

img_1047.jpg

img_1048.jpg

img_1145.jpg

img_1111.jpg

img_1126.jpg img_1127.jpg

img_1079.jpg

img_1049.jpg

 Sen stoppade de i mig en åksjuketablett och det var dags att gå vidare. Vi gick till närmsta busstation och där vinkade vi hejdå till Sabina och Fiffi som inte kunde följa med längre. Sen åkte vi ner till stan (tack Rolands pappa för skjutsen och för den fina bilden!) Nere på stan så blev det lite väntan, jag fick göra bort mig genom att springa efter tre poliser (kan ha varit historiens tråkigaste poliser btw) för att (försöka) ta en bild. Kisspaus hann vi med också, och en bild tillsammans med ett annan möhippegäng.

img_1081.jpg

img_0928.jpg

img_1058.jpg

img_1065.jpg

img_1144.jpg

Helt plötsligt så stod vi vid busstationen igen och blev upphämtade av en Viking Line-buss. Detta hade jag hört dom prata om på morgonen redan, men trodde att det var för att lura mig. Jag trodde aldrig att jag skulle få åka båt. Båt, och framför allt vatten, är det absolut värsta jag vet. Så här i efterhand så förstår jag ju att det var därför det har varit ”tema Anka” hela tiden. Men jag skakade bort den tanken direkt, då alla vet hur rädd jag är för vatten. Trodde jag. Sen satt jag i princip tyst på bussen i två timmar, kände panikångesten komma smygandes, koncentrerade mig på att andas och att inte gråta. När vi stannade till för en paus så köpte jag kaffe. Och med hjälp av en del vin och starka åksjuketabletter så kändes det lite bättre. När vi väl kom in på terminalen och checkade in så var oron som bortblåst och jag har inte en endaste gång under resan tänkt på att jag varit på en båt. DÅ jävlar har man kul! ♥

img_0936.jpg

img_1051.jpg

img_1052.jpg

img_1054.jpg

img_1053.jpg

img_1050.jpg

img_1057.jpg

Jag fick lite uppdrag både på bussen och på terminalen, sjukt kul! Alla fick varsin tygväska med gott innehåll och det lottades ut priser till min vänner. Populärast blev den uppblåsbara flamingon vid namn Flamman. Sen hade de bokat ett konferensrum på båten, så vi fick gå ombord innan alla andra (älska VIP!) och fick skumpa där inne. Så himla fint gjort! Där fick jag pyssla ihop sex stycken kort med bilder från vårens utmaningar. Dessa kort skulle ”säljas mot en drink i baren” under kvällen. Jätteroligt verkligen, under tiden så pratade vi och lyssnade på musik. Drack bubbel och åt godis. Helt perfekt!

img_1063.jpg

img_1055.jpg

img_1056.jpg

img_1060.jpg

img_1059.jpg

Tjejerna hade varit gulliga och packat ner en klänning till kvällen, och vi fick tid till att installera oss i hytten och göra oss i ordning. Titti var den enda som lyckades smuggla med bubbel så vi tömde en flaska i våran hytt innan middagen. Hehe. Buffén var utsökt, även om jag mest garvade mig igenom den med tanke på att jag introduserades för Snapchat samtidigt. Herregud vad roligt, jag höll på att kissa på mig! Och dom andra hade nog minst lika roligt dom – åt mig. Bilder och videos talar för det i alla fall.

img_1061.jpg

img_1067.jpg

img_1075.jpg img_1076.jpg

img_1109.jpg

img_1143.jpg

img_1142.jpg

img_1141.jpg

img_1140.jpg

img_1108.jpg

img_1124.jpg

img_1123.jpg

img_1120.jpg

img_1129.jpg

Sen var det dags att sälja kort. Nemas problemas med en hel del vin i kroppen. Mycket nya vänner träffade vi, alla kom de från Göteborg och hette Andreas och Anders. Sen dansade vi hela natten lång och jag fick göra lite små uppdrag. Petra Marklund uppträdde och sjöng en låt för oss. ”Det som händer på båten, stannar på båten!” Flamman var med under hela kvällen och bidrog till många skratt. Vi låtsades att vi var 18 igen och upptäckte lakritsshots och karaoken igen. Det värsta är att jag vet ju att allt är fotat och filmat, då flera var nyktra. Men man får väl bjuda på det va? EGEN TOA, EGEN TOA!

img_1122.jpg

img_1116.jpg

img_1119.jpg

  img_1118.jpg

img_1117.jpg

img_1139.jpg

img_1114.jpg

Några började tappa av strax efter 12 tror jag. Men vi var fem stycken som höll i fram till 03.30 (plus Flamman, som tappade det mesta av sin luft vid det här laget) Jag var nog hög på livet, för jag somnade inte förrän strax innan 5 någon gång och vaknade klockan 7. Pigg! Haha. Frukostbuffén smakade bra (när vi väl kom dit, jäkla finska/svenska tid!) och sen besöktes tax-freen flitigt. Det var en jättebra ide´att köpa med sig sju flaskor lakritsshot till bröllopet då. Häng i solen innan vi klev av och sen en seg bussresa hem.

img_1068.jpg

  img_1069.jpg

Flamman gick som sagt ut hårt på natten där och blev ersatt av en uppstoppad en, som förhoppningsvis lever lite längre. Till detta fick jag ett fint armband med en rosa tazzle på. Tack älskade vänner!

img_1110.jpg

Jag har, utan tvekan, haft den ROLIGASTE helgen i hela mitt liv! ♥
Alla har varit så glada och engagerade i allt verkligen. Jag är imponerad över allt de har gjort, varje liten sak så som rosa detaljer och leopardmönstrade bokstäver. Tofsarna på västen och rosa skor. Frågesport, pyssel och så dans hela natten. WOW alltså! Det är så himla svårt att sätta ord på det! Jag har aldrig förr skrattat så här mycket alltså! Det är så mycket internt som jag skrattar åt idag alltså. Bästa gänget – alla gånger!

Jag älskar er oändligt och är så GLAD och TACKSAM för den här helgen.
Keep that feeling så fortsätter vi där vi slutade om några veckor.
KÄRLEK! ♥

/brorsan till ett bi & Flamman

img_1112.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats