2. Under tiden: Finhacka 1 röd spetspaprika . Blanda paprika, 3 msk röd pesto och 1 dl crame fraiche. Pressa saften från 1 citron, men tillsätt endast 1 msk (resten används i punkt 3.)
3. Koka 4 portioner fullkornscouscous enligt anvisningen på förpackningen. Tillsätt 1/2 tärning grönsaksbuljong istället för salt, och resten av citronsaften.
4. Ta fram ett stort salladsfat. Tärna två tomater och 1/2 gurka. Skölj 1 burk svarta bönor, riv blad av 1/2 krispsallad och bryt 150 g fetaost i mindre bitar. Lägg allt på fatet och blanda de frästa grönsakerna och den färdigkokta couscpusen.
5. Servera salladen med pestodressingen, 100 g grillad aubergine (1/2 paket) och 80 g cashewnötter att strö över salladen.
Hihi, ja jag fick nästan lite panik när jag öppnade bloggen imorse och såg alla kommentarer. Lite läskigt men ändå skoj att se 🙂
Det där ser ju smask ut! Har funderat på att pröva den där kassen jag med men än så länge har det inte blivit av 🙂
Kram!