Hanna Loffart

Det senaste som skett.

mycket som hänt sedan senast jag skrev. börjar visst bli dålig på att uppdatera igen, rackarns.

det största och absolut bästa som har hänt är att tobias och jag har förlovat oss, den 14/2, alla hjärtans dag, sattes ringarna på våra fingrar. underbart på alla sätt och vis. han är så rätt. förlovningsfesten ägde rum förra lördagen, galet som vanligt när jag är i farten. mysigt och trevligt såklart.

tisdagarna med astrid och lina är som vanligt igen i och med desperate housewives. nästan i alla fall. lina har nu flyttat till örebro, till bejjan och blenda. halvsystern frida har åkt till spanien med sin vän carro för att plugga spanska i tre månader. bettina kom hem förra fredagen och hälsade på. åkte hem igen idag, eller kanske var det igår? underbart att träffa henne lite i alla fall.

i fredags fyllde sabe äntligen 18 år. vi firade honom hemma hos astrid. det var jag, lina, astrid och alla pojkarna. grymt kul. karaeoke på san marino efter det. galet. barbros också, inte lika skoj där. i fredags fyllde även min farbror klaes 50 år. honom firade vi med fest i lördags i strångsjö. jag tog med mig tobias och syster frida tog med sig simon. trevligt umgänge, god mat och rolig fest. fick äran att sjunga några låtar med bandet också. nice. saknar musiken.

jag vet inte riktigt om jag vill ha en förklaring, eller vad det är jag är ute efter. ena stunden påstår hon att hon bara vill vara vän med mig och honom, och i nästa så har hon tydligen känslor för honom fortfarande. hur kan man ljuga någon rätt upp i ansiktet sådär? jag förstår verkligen inte. detta resulterade i lite bittra miner på barbros i fredags. men tobias såg att jag tog illa upp, och gick hem med mig istället. han är för bra han. min tobias.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats