Hanna Loffart

Kalasförberedelser – Smarties-kakor

Jag har varit i bagarsvängen hemma.
Lite festliga kakor inför Thristans kalas i helgen blev det.
Han ska firas TRE gånger så det gäller att planera.

Först ut är pizza/filmkväll med kompisar på fredag, där krävs inte så mycket. Hämtpizza och sen ett gottebord framför tvn med godis, chips och popcorn.

På lördag så ska han firas av släkten på eftermiddagen, då blir det fika minsann. Jag ska slänga ihop lite fler kakor i veckan, har några recept som jag gärna vill testa. Och på kvällen på lördag så kommer våra vänner och firar honom, då blir det tacos (som Thristan själv har valt) och sen varsin godispåse till barnen tror jag. Kanske att jag svänger ihop den där marängdrömmen till oss vuxna, den var ju fantastiskt god!

Här nedan är det senaste bakverket, Smarties-kakor.
Festligt fina inför barnkalas tycker jag.
Recept hittar du HÄR.

DSC02934

DSC02938

DSC02936

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats