Hanna Loffart

Ledig fredag med barnen

Idag tog jag en ledig dag hemma tillsammans med barnen.
Eller, jag hade inte så mycket val då det var planeringsdag på dagis/fritids.

Vi tog en lugn förmiddag. Lång frukost, sista avsnittet av Sommarlovsmorgon på tv. Gjorde oss i ordning i lugn och ro. Sen åkte vi och hämta ut lite paket, en vända på Apoteket och sen handla på Ica. Tillsammans med resten av stan, herregud vad folk!

Väl hemma igen så åt vi lunch innan bästis Linda och gudsonen Casper kom och lekte några timmar. När de åkte hem satte jag barnen vid tvn och tog ett städrace. Alldeles svettig blev jag! En snabb dusch och uppfräschning innan vi åkte till min kusin Martin som fyller 18 år idag. Han bjöd på tacos och fika och vi blev kvar tills jag gäspade konstant. Barnen stupade i säng när vi var hemma vid 21. Och jag då, jag blev pigg igen!

Haha, Thiara lät mig ta lite kort på henne förut, det händer typ aldrig annars! Men hon kände sig nog lite extra fin i sin nya krona som hon fick köpa på Ica tidigare. Jag gick med på att barnen skulle få köpa någon varsin, billig grej för max 50:- Thiara valde snabbt kronan med tillhörande örhängen. Thristan valde en liten mini legogubbe (såklart.) Och Thexas – en burk Ben & Jerry´s glass! Haha. Nåväl, valet var ju fritt och den där glassen kommer räcka i många veckor för honom. Haha!

img_4468.jpg

img_4469.jpg

img_4471-1.jpg

img_4470.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats