
2. Under tiden: Finhacka 1 röd spetspaprika . Blanda paprika, 3 msk röd pesto och 1 dl crame fraiche. Pressa saften från 1 citron, men tillsätt endast 1 msk (resten används i punkt 3.)
3. Koka 4 portioner fullkornscouscous enligt anvisningen på förpackningen. Tillsätt 1/2 tärning grönsaksbuljong istället för salt, och resten av citronsaften.
4. Ta fram ett stort salladsfat. Tärna två tomater och 1/2 gurka. Skölj 1 burk svarta bönor, riv blad av 1/2 krispsallad och bryt 150 g fetaost i mindre bitar. Lägg allt på fatet och blanda de frästa grönsakerna och den färdigkokta couscpusen.
5. Servera salladen med pestodressingen, 100 g grillad aubergine (1/2 paket) och 80 g cashewnötter att strö över salladen.
Hihi, ja jag fick nästan lite panik när jag öppnade bloggen imorse och såg alla kommentarer. Lite läskigt men ändå skoj att se
Det där ser ju smask ut! Har funderat på att pröva den där kassen jag med men än så länge har det inte blivit av
Kram!