1. Koka 360 g pasta.
2. Dela 250 g broccol i små buketter. Dela 1 röd spetspaprika i bitar. Stek grönsakerna i lite olja i en stekpanna. Krydda med 1 tsk torkad oregano, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar.
3. Under tiden: Skiva och tärna ca 400 g rökt bog i 1×1 cm små tärningar. Skär 1/2 gurka i stänger.
4. Lägg upp de färdigstekta grönsakerna i en rymlig salladsskål och blanda med gurkan och 70 g machésallad.
5. Stek 120 g bacon i stekpanna utan matfett. Låt finna av på hushållspapper. Stek sedan den tärnade bogen.
6. Rör ner 3 msk röd pesto i den väl avrunna pastan och blanda med grönsaker och rökt bog. Toppa salladen med bacon.
Hej!
Jag skulle tycka det var roligt att läsa om vad du tyckte om Linas matkasse, hur det funkar, är det lagom mycket mat osv. Vi har funderat på att prova den!
kram