1. Sätt ugen på 225 grader.
2. Koka 900 g potatis.
3. Riv fyra ark aluminiumfolie, ca 30×30 cm. Portionera ut 500 g torskfilé på arken. Fördela totalt 1 tsk salt, 2 krm svartpeppar och 4 msk olja jämt över de fyra arken.
4. Strimla 1/2 knippe knipplök tunt. Skiva 2 tomater. Finhacka 1/2 kruka persilja. Fördela lök, tomat och persilja över fisken. Vik ihop fiskpaketen och stek i ugnen i ca 15 minuter.
5. Tvätta 1/2 knippe knippmorötter och dela dem på längden. Koka morötterna och 150 g haricots verts i potatisvattnet de sista tre minuterna. Ringla över lite olja och balsamvinäger över grönsakerna och krydda med lite salt och svartpeppar.
6. Servera fiskpaketen med potatis och kokta grönsaker.