Hanna Loffart

Ny smart funktion – samla dina recept enkelt med myTaste

Men alltså hallåååå, vilken smart grej jag har sprungit på! Måste tipsa er om den!

Hur många gånger letar man inte runt på Internet för att hitta recept på något gott att äta? Eller för att hitta recept till något bakverk? Det är enkelt att hitta recept idag, en snabb sökning så har du det du letar efter på skären framför dig. Bara att sätta igång.

Men det är SEN kruxet kommer… Det du lagade var så otroligt gott och du vill laga det igen, VART FINNS RECEPTET? Vilket var det nu du använde?

Jag brukar försöka spara recept i ett vanligt Word-dokument, eller skicka det till min mail. Men nu har myTaste tagit fram en sån himla smart funktion!

Nu kan man nämligen spara alla sina favoritrecept på ett och samma ställe! det låter ju nästan för bra för att vara sant, eller hur? Men jag har testat funktionen och den är verkligen bra. Den är gratis, enkel och stödjer alla sajter. Du kan sortera dina recept efter olika temat; tex kalas, kyckling, grillat och på så sätt få din alldeles egna kokbok på nätet!

Du kommer enkelt igång genom DEN HÄR SIDAN.

Åh, vad jag gillar såna här smarta lösningar alltså, ser fram emot att kunna samla alla godsaker på ett och samma ställe, jag har redan börjat med en kalaskategori för att samla alla mumsiga recept inför alla kalas framöver.

CgAIN1gZ5IKALHpNAADYt_1Iqq4961

(Inlägget är ett samarbete med myTaste)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monica

  Hej!
  Har också MyTaste, tycker den var super bra tills de började krångla för mig och inget går att ta bort….Hade önskat dom hade någon hjälp funktion 🙁 Har skapat en kokbok från min hemsida, nu vill jag ta bort den men de går inte .. Kollat runt och har märkt att man kan inte heller radera sitt MyTaste konto.

  1. Anna

   Hej Monica”
   Kom in på denna sida då jag sökte efter hur radera ett recept på Mytaste?”.Det vet jag fortfarande inte men jag vet hur du raderar hela ditt konto. Läs mer här under punkt nr 8 https://www.mytaste.se/about/faq/3 där du får uppmaningen att mejla dem. Lycka till 🙂

stats