Hanna Loffart

Skrapa fram berget

Här nedan har ni ett av alla trädgårdsprojekt jag gett mig på.
Att skrapa rent berget från mossa.

När vi hade grävarna här så skrapade de fram de två små bergen som ni ser, det blev så himla fint och nu skulle jag vilja få det stora berget lika rent för att få det enhetligt. Det är inte bara kan jag säga. Jag har hållt på i flera dagar, men orkar inte mer än kanske 20 minuter åt gången pga värmen. Och så får jag blåsor i händerna, haha. Själva mossan ligger ganska löst på, så det går ändå ganska enkelt att kratta bort det. Sen ska det soppas, rejält. Och sen på med högtryckstvätt tänkte jag.

Nåja, det återstår att se om det blir klart i år.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats