Hanna Loffart

2 maj

som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska skriva idag. som vanligt. är riktigt rutten på det här nu. men som sagt, har tappat orden. vet inte varför. och egentligen så bryr jag mig inte riktigt heller.

mår för övrigt bra igen. ruskigt bra, om man nu kan uttrycka det så. det där med att ta tag i det förflutna behövdes inte riktigt, inte så mycket iaf. skönt det. med tobias i närheten så löser det sig liksom ändå. det har det alltid gjort. två år går fort, de känns knappt. härligt, härligt.

valborg firades hemma hos familjen i valla, med tobias såklart. mamma fyllde år och tobias hade bakat kladdkaka. tittade på majbrasa och fyrverkerier med honom. och nej, valborg kunde knappast ha blivit bättre än så.

trivs bra med sambolivet och tobias. börjar komma iordning här hemma nu, men inte riktigt än. vi har en tendens till att stöka ner mer än det blir städat. får inte riktigt plats med alla grejer heller. och värre blir det så småningom. men det löser sig, det måste det göra.

nu ska fiskarna få lite mat hade jag tänkt. sen bort till linda. hon behöver nog allt sällskap hon kan få just nu känner jag. skippar fotbollen med tobias ikväll. ställde upp igår och lovade att titta med honom. toksomnade på hans bröst efter nån halvtimme och sov sen i närmre två timmar där. oops. så, han får klara sig med karlarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats