Hanna Loffart

30 maj

idag känns allt lite bättre. tobias är äntligen hemma efter att ha varit på ett möte på jobbet. skönt. har haft sällskap av titti och charlie, de bjöd på godgod mat. sen kom per och svärföräldrarna för att sätta upp lite hyllor till oss. rart. så nu kanske vi äntligen kommer iordning lite. har sparat ett fint diskberg i köket åt tobias, bara för att se om han diskar liksom. han kom på sig själv med att bara ha diskat två gånger under tiden vi har bott här. dvs över två månader. ajaj.

dagen har varit seg, jobbat så konstiga tider. tre timmars rast mitt på dagen. gick hem för att sova en sväng, men då tyckte tobias att jag skulle göra honom sällskap på hans jobb under lunchen. sagt och gjort, jag cyklade dit. mys.

fick för övrigt vara skolvakt utanför tallås idag när duveholm hade skolans dag. lärarna ville inte att elever från duveholm skulle ta sig in på tallås, så då satte de mig i dörren. dumt. folk kom ju upp för att hälsa på mig istället så det blev lite motsatt effekt. kan erkänna att jag saknar såna där saker i skolan. estet som alltid vann på skolans dag, fastän de var minst (?) lika fulla som de andra. i år var det lugnt, skolan miste nog en gnista när vi försvann. iaf om man ska tro lärarna. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats