Hanna Loffart

Afte + Ikea igen

lmorse fick jag sovmorgon i vanlig ordning, Emil väckte mig vid 9.30 och sa att frukosten var klar. Men trots en hel natts sömn så var jag helt slut. Jag har haft en ond afteblåsa på tungspetsen sen i måndags och sovit så himla dåligt pga den, det smärtar och dunkar liksom konstant. Igår kväll innan jag la mig så tog jag fram ”mirakelsalvan”. Den fräter sönder blåsan (blåsan blir svart och börjar sedan att blöda) Jag har använt den två gånger tidigare och igår när jag stod och svettades i badrummet innan jag tog den för att jag var så nervös för hur ont det skulle göra så tänkte jag ”Äh, jag skrämmer ju bara upp mig själv, så DÄR ont kan det ju inte ha gjort!”

Men JO! Alltså, känslan går inte att beskriva! Det är den VIDRIGASTE smärta du kan tänka dig! Tårarna sprutade på mig! Det har smärtat inatt också, men idag har jag ändå kunnat både äta och prata så nog hjälper den alltid. Men den smärtan alltså…

När vi satt och åt frukost så föreslog Emil en tripp till Ikea. Japp, den här helgen med! Men inte för några inköp åt oss själva den här gången, utan till hans nya jobb som han ska byta till. Så efter frukost så packade vi in oss i bilen och åkte mot Linköping.

Thiara tyckte det var helfestligt och hade faktiskt riktigt skoj där. Gör man bara allting på barnens nivå och i deras takt så går det ju bra. Hon öppnade nog varenda låda på köksavdelningen liksom. Och så fick hon köpa sig ett nytt gosedjur, lyckan!

När vi satt och åt lunch så ropade de ut i högtalarna att Ikeas grundare Ingvar Kamprad avlidit. Man bad om en tyst minut och det var en mäktig känsla hur hela varuhuset blev knäpptyst kl 13.00.

260249b4-5308-4506-bab8-c9dcf3db995e.jpg

0c7cc9fe-6836-4f95-a73a-911385d0f928.jpg

Köttbullar om Thiara och Emil får välja.
Grönsaksbollar om jag får välja. Så gott!

img_1457.jpg

68f7f64e-7721-4138-a45b-111496584eb9.jpg

Vi skulle ju inte handla något, men jag kom ändå hem med ny kökslampa, en bordslampa, galgar, en vas och värmeljushållare. Ljusstakarna kommer från Ikeas samarbete med HAY och är så snygga tycker jag. Och vasen – mumma! Undrar hur många nya vaser jag har införskaffat senaste året? Det måste nog vara ett 10-tal tror jag. Haha.

img_1466.jpg

Nu ska jag stänga ner här och inta sängen.
Imorgon levereras våra garderobsdörrar mellan kl 6-9, vilken tid va!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats