Hanna Loffart

Afteblåsor igen

Jag har åkt på den där jäkla aften (blåsor i munnen) igen. Nu kan jag knappt äta eller prata igen, då jag har en rackare på tungspetsen! (På gång att bli två där känner jag) Har även ca 8 andra blåsor i munnen. Jag var hos bästis och hämtade en bedövningssalva förut då min var slut, så innan jag lägger mig sen så ska jag ha på en ”mirakelmedicin” som fräter sönder dom. Det gör precis lika ont som det känns, om inte ondare. Hade inte handfatet i badrummet suttit fast i väggen så hade jag nog kunnat slita loss det. På den nivån är det, ondare än att föda barn eller att bryta tårna. Helt klart.

Den där medicinen är svindyr, kostar 80:- per blåsa att fräta sönder. Ni kanske minns när jag hade över 90 blåsor samtidigt förra vintern, det hade blivit en dyr historia. Men nu har jag ju en precis fram på tungspetsen och det gör så jädrans ont, så nu måste jag fasen ta den där. Så hoppas jag att den är bedövad imorgon så jag kan vara med och fira jul.

Jag har varit ganska skonad från blåsor senaste året. Jag fick ju massor av tips då och har varit stenhård att bara använda rätt tandkräm, Zendium samt Zendium munskölj. Detta två gånger om dagen, annars kommer blåsorna direkt. Undviker även tomat, men det vet jag inte om det hjälper direkt.

Men så fick jag ett bloggutskick med en ny tandkräm som ska vara så bra och bleka tänderna på nolltid. Dum nog så testade jag den och blåsorna kom som ett brev på posten. Den innehöll så mycket skit så ni anar inte. Anledningen till att Zendium fungerar är att den inte innehåller samma skummedel som andra tandkrämer. Dessto mer lödder det blir, dessto sämre är tandkrämen. Zendium löddrar inte alls.

Nu har jag lärt mig den läxan och tänder då aldrig byta eller testa något annat igen.

Nåja, nu ska munnen bedövas och sen ska det frätas. Blir alldeles kallsvettig bara jag skriver om det…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats