Hanna Loffart

Åksjuka barn + tjatterkväll

Ok, ni läste om den där hektiska dagen igår.
Vi hann i tid till Eskilstuna för att lämna pojkarna. MEN – både Thristan och Thiara blev åksjuka. Thristan var helt vit i ansiktet när vi kom fram, ställde sig och hulkade i en buske men kräktes aldrig (han hann inte äta mellis på fritids innan vi åkte och bananerna som jag hade med dög inte åt honom) Thiara sa att hon hade ont i huvudet och grät, men med lite frisk luft när vi lämnade pojkarna så mådde hon bra igen.

Jag skulle lämna av henne hos sin mormor och Per efteråt, 1,5 mil innan vi kom till dom så börjar hon gråta i bilen igen. Jag frågar om hon har ont, om hon mår dåligt. Om vi ska stanna och ta lite luft igen. Hon hann bara svara nej innan hon kräktes. Jag stannade bilen och torkade kräks med våtservetter. Det ”braiga” med åksjukekräks är ju att det är så lite, ingen magsjukespya direkt.

Nåja, Thiara återfick färgen i ansiktet och vi kunde åka vidare utan problem. När vi kom fram fick vi torka helt rent i bilen och byta kläder på henne, men sen var hon glad och sprallig som vanligt.

Usch, tycker så synd om barnen som blir så åksjuka! Jag är ju likadan, men det går bättre nu när jag har körkort och kan köra själv. Ska köpa åksjukearmband till alla barnen och ta på dom när vi ska åka.

img_6120.jpg

img_6121.jpg

Jag hann hem och svida om innan Emelie kom och hämtade upp mig för en tjatterkväll hos Carina. Oh herre min jösses, vad roligt vi hade det! Jag skrattade så jag grät både en och tjugo gånger, det där gänget är verkligen något utöver det vanliga! Så glad att jobb fört oss samman och att vi faktiskt får till att ses då och då.

Hos Carina är det alltid mobilförbud, men jag smsade lite med Emil i smyg. De var på hockey i New York igår, så häftigt! Thiara kom hem för en timme sedan och vi soffmyser för fullt. Vid lunch ska vi hem till min pappa som fyllt år och fira honom. Och ikväll ska vi leka med vänner igen, härliga lördag!

img_6128.jpg

img_6126.jpg

img_6130.jpg

Mormor lyckade med både fläta och hårspännen idag, skönt att inte ha håret hängandes i ögonen kan man ju tycka. Jättefint!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats