Hanna Loffart

Alla hjärtans dag

Emil och jag är så dåliga på att uppvakta varandra eller att fira saker. Vilket jag kan tycka är jättetråkigt, men det har liksom alltid varit så. Nu för tiden kommer han hem med tulpaner till mig ganska ofta och det älskar jag!

Idag blev jag riktigt förvånad när han kom hem med 20 röda rosor och en söt liten ljuslykta fylld med mitt favoritgodis. Jag hade skrivit en liten pik till honom på Facebook om att han kunde köpt med blommor hem från Ica när han ändå skulle köpa mjölk och juice, men det meddelandet hade han inte ens sett. Jag blev som sagt väldigt glad och överraskad av så fina rosor iaf.

20140214-234934.jpg

20140214-234925.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats