Hanna Loffart

Altanen oljad för i år

Trallen är inoljad och klar, det tog sin lilla tid men barnen var samarbetsvilliga (läs: de var nöjda över att få spela xBox och iPad en stund) Nu har jag ”bara” altanen på framsidan kvar samt all trall runt lekstugan. Men veckans mission var att få klar den altanen som vi använder mest och så blev det ju.

Nu är jag nyduschad för jäklar vad grisig man blir av att olja in altan. Speciellt med svart pigment. En dusch var mer än välbehövligt! Thiara har lekt med granntjejen hela etermiddagen, så dom har jag bara sett skymten av när de gått förbi på promenad med sina dockvagnar. Och Thristan och Thexas tog cyklarna och drog till Emils jobb för 1,5 timmar sen. Så här sitter jag i min ensamhet, regnet smattrar mot altantaket och jag är glad att det kommer regn. Det behövs. Men det behövs inte om en timme när jag ska cykla iväg till Cissie för bubbel och babbel ikväll.

Nyoljat och betydligt fräschare, det hade blekt väldigt mycket på ett år.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats