Hanna Loffart

Andra dagen på Legoland

Igår vaknade vi efter en skön natts sömn och efter frukosten så åkte vi tillbaka till Legoland. Nästan framme så började det regna, mycket. Fram med regnkläder, gummistövlar och paraplyer. Barnen klagade inte en enda gång! Vi var dyngsura men åkte karuseller ändå, en fördel med regn då det inte var några köer alls!

Efter ett tag så avtog regnet och sen hade vi fint väder resten av dagen! Inte gassande sol som dagen innan, så det var helt perfekt!

I förrgår åkte vi en karusell som hette Viking Spash, man sitter flera stycken i ett stort däck som åker på vatten och avslutas med att åka nerför ett stup och så stänks man ner rejält. Thexas och Charlie bröt ihop totalt då och grät massor. Thexas skakade efteråt så rädd vad han! Men nu hade de bestämt sig för att åka igen, när de visste att den inte var så farlig. De fick till och med sig Thristan som inte alls gillat karuseller innan. Så igår åkte de den, fyra gånger! Redan blöta av regnet som tur va!
Och så malliga de var att de klarat av den utan att gråta!

Vi delade upp oss igår också. Familjen Johansson/Persson såg vi inte skymten av. Emil, Thristan, Thexas och Charlie åkte karuseller ihop. Och jag, Titti och Patrik tog småtjejerna som roade sig med barnkaruseller, sockervadd och teater. Och när Thristan och Thexas tröttnat på varandra så fick Thristan gå med oss.
Vi hade en väldig bra dag utan bråk faktiskt, äntligen! Mycket för att pojkarna aldrig fick chansen. Det gäller att ligga steget före, men det är ju inte alltid så lätt.

Efter 9 timmar i parken så kände vi oss nöjda. Vi avslutade med en tur in i Legoshopen där barnen fick köpa varsin grej innan vi åkte tillbaka till hotellet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats