Hanna Loffart

Ännu en suverän dag!

Ännu en suverän dag har vi haft!

När barnen var på skolan och dagis så träffade jag min syster. Vi tog ett varv på stan. Jag fick ett presentkort på HM i julas och köpte mig ett par jeans. Kan inte minnas när jag gjorde det sist. Ett par ljusblå, inte ens svarta! Kors i taket va!

På KappAhl var det halva reapriset, så där hittade jag två tröjor till mig och några plagg till Thiara. De kan hon dock inte ha förrän om ca ett år. Men jag kunde inte låta bli, bla en sån fin julklänning. Syrran bunkrade upp med tröjor till Alwin. riktiga fynd gjorde vi! Men det var väldigt utplockat, inte så konstigt kanske.

Efter lite shopping så tog vi en lunch nere på stan också. Sen lämnade syrran av mig, Thiara och Alwin hemma. Hon själv åkte till skolan och dagis och hämtade Thristan och Thexas. Vilken snäll syrra va!? De åkte sen och handlade och kom glada hem med glass som vi mumsade i oss.

Glada barn imorse.

20140122-215115.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats