Hanna Loffart

Ännu en vaken natt.

Ännu en hemsk natt på Postgatan. Thristan somnade inte förrän vi gick och la oss, och sedan dess har han sovit oroligt. Jag har säkerligen varit inne hos honom 10 ggr. Han fick lägga sig mellan oss en stund och då somnade han, och det märktes hur oroligt han sov. Suck. När ska det ta slut? Han som alltid sovit hela nätter tidigare? Hans mamma är trött efter alla dessa nätter nu. Jag tror det är två eller tre nätter som han har sovit hela nätterna nu sen han började med det här för över en månad sedan.

Idag är jag tillbaka på jobbet igen, grymt skönt. Barnen har det bra på dagis och ikväll ska Thristan åka till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Betyder det att jag kanske får sova en hel natt inatt då? Det skulle jag uppskatta. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats