Hanna Loffart

Äntligen en hel natts sömn

Idag vaknade jag äntligen efter en hel natts sömn och kände mig faktiskt lite bättre!
Förkylningen tycks vara ganska snabbt övergående, eller ganska lindrig i alla fall.
Nu låter jag nog värre än det är bara. Thiara och jag är hemma idag med, en extra dag för att vi kan (och borde.) Men vilken skillnad det är när man får sova, sömn gör verkligen mycket!

Hela förmiddagen har jag suttit i olika telefonsamtal, Thiara är så duktig som låter mig göra det när jag säger att det är viktigt. Men nu är jag klar för idag och kan äga all tid åt henne igen. Säger jag som nu satte mig med dator i knät, men hon ser på någon serie på tv och är helt inne i den så jag låter henne vara tills den är slut.

Jag funderar på om vi kanske ska orka oss ut en sväng idag, vi har ju varit inne sen i lördags. Jag orkar inte egentligen, men pojkarna slutar tidigt idag så jag hämtar dom redan 13.30. Så en kaffe ute i solen i eftermiddag lär göra gott. Så kan barnen få stampa bort den sista snön, för nu vill vi ha vår.


Så fin fröken i klänning från Newbie/KappAhl.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats