Hanna Loffart

Årets påskägg

Jag brukar alltid vara ute i god tid när de gäller att planera inför jul och påsk.
Jag älskar att köpa presenter till folk nämligen.

Men i år kom det lite som en chock att det plötsligt var påskvecka och jag hade inte fixat något alls? Men jag löste det bra ändå tycker jag, och barnen likaså.

I år gjorde jag äggjakten på lite annorlunda sätt. Jag la nämligen lite småsaker i många ägg istället för att fylla dom helt. Så det blev massor av ägg, säkert 15 stycken om inte fler. Pojkarna fick godis, pengar och lego och var helnöjda med det. Till Emil så köpte jag hans favoritlakrits och så hittade jag så festliga strumpor på HM med lite påsktema.

Kul med ägg på ju.

Till Thiara så hade jag köpt ett par skor tidigare, men inte visat henne dom. Hon hade dessa skor även förra året och älskade dom. Hon blev överlycklig över att få likadana igen kan jag säga! Hon fick inte lika mycket godis som pojkarna, utan jag fyllde ut hennes ägg med såpbubblor, Läkerol och nagellack med.

Och så gjorde jag  iordning en äggkartong till barnen också, som varje år.
Klistrade fast en ”glad påsk” etikett på en äggkartng bara och fyllde med lite godare ägg än vanliga…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats