Hanna Loffart

Årets påskris, samma som varje år

Men hur fort blev det inte påskvecka då?
Jag som brukar vara ute i god tid hänger inte alls med.
Nu kommer jag få åka till Ica och köpa godis till barnen i påskägg, säkert inte dom emot dock.
Men annars brukar jag planera lite bättre än så. Men så blev det visst inte i år.

Påskriset slängde jag upp i helgen. För det är precis allt man behöver göra. Jag har ett torkat ris (allergisk) så jag knölar ner det i en kartong med fjädrar och allt på, och så är det bara att plocka fram det varje år. Hur smidigt som helst ju! Kanske borde man avancera och byta ut fjädrarna till nästa år, det återstår att se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats