Hanna Loffart

Astrid Lindgrens Värld

Nu har jag fått bilderna från Astrid Lindgrens Värld som vi besökte i onsdags.

Det var en VÄLDIGT varm dag, men i och med att det mesta i Astrid Lindgrens Värld ligger i skogen så fanns det ju en hel del skugga. Jag kan så här i efterhand säga att barnen var liiite för små för detta. De har ju stenkoll på Pippi Långstrump och har även sett Emil i Lönneberga, Madicken och Ronja Rövardotter nån gång. Men det var mycket nöjda barn vi fick med oss hem. Och vi vuxna hade minst lika roligt (om inte ännu roligare) Vi kommer absolut att åka tillbaka, men det får bli om först 2-3 år när barnen förstår lite mer.

Men det var en mysig utflykt och en härlig dag med finaste vännerna!

Bilderna har jag lånat från Titti.

Vi åkte ca 35 minuter för att hämta upp vårt sällskap i Norrköping. Sen åkte vi en timme till innan vi stannade för ”frukost-fika-kaffe-paus” Helt lagom för barnen! Och det gick förvånandsvärt bra att åka med Thexas (som verkligen avskyr att åka bil!) tacka vet jag bärbar dvd! Sen hade vi bara en timme kvar att åka innan vi var framme.

Här har vi självaste Emil i Lönneberga. Där hamnade vi precis när en teater började och alla tre barnen (Tittis son Charlie också) satt som förstelnade och tittade på.

Charlie med pigan Lina.

Titti och finaste Nellie, som är min guddotter.

Oj oj oj. Det får nog räcka med bilder för den här gången tror jag allt! Det tar sån himla lång tid att ladda upp! Tror det är bredbandet som knasar sig. Det här inlägget tog många timmar…

Tack till vimedbarn.se för biljetterna så vi kunde åka på detta äventyr!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats