Hanna Loffart

Att äntligen få lite vardagsslapp + pakethög på vänt

Jag har precis slagit ner rumpen i soffan efter en minst sagt händelserik dag.
Kan man inte bara få ha lite lugn och ro i livet ibland?
Just nu kommer verkligen alla eländigheter på rad och jag hinner inte ladda om emellan.

Emil är ju hemma denna veckan med barnen som har sportlov. Så jag tänker inte lyfta ett finger här hemma varken den här veckan eller kommande två veckor när han är föräldraledig. Så får han se hur mycket det är att göra med barn och hushåll, som jag annars gör. Hela eftermiddagarna och kvällarna går ju annars åt att fixa mat och matlådor, städa, tvätta, packa gympapåsar, lämna och hämta hois kompisar och på aktiviteter osv. Ja, ni vet… Vardagsfixet. Det där slipper allt som oftast Emil då han inte är hemma förrän bortåt 18.30 om dagarna. Så nu är det ombytta roller några veckor framöver och ingen är mer lättad än vad jag är.

Vet ni vad jag har börjat göra? Kolla på tv! Det händer så sällan, då det alltid är så mycket annat att stå i. Men nu plöjer jag serie efter serie på Netflix och det är både avkopplande för kroppen och det stänger av allt snurr i huvudet för ett tag. Så nu ska jag strax sätta igång några avsnitt av serien Client List, en väldigt bra lättsam serie faktiskt.


Imorgon har vi en 8-åring i huset och pakethögen är inslagen och klar.
Jag vet en kille som kommer bli överlycklig för sina presenter som bla innehåller lego, skidor, fotbollsböcker, fotbollskort, Xbox-spel, biljetter till fotbollsmatch Sverige – Chile samt en Real Madrid-tröja.

f404c779-d704-4c82-80e1-37ac1d2126a0.jpg 3a084a54-0d54-471d-94cc-2f5f917a4b48.jpg 11fb5728-58b9-4ded-8a0e-035abe14c5f6.jpg img_2195-1.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats