Hanna Loffart

Att göra en paketkalender

När jag och mina systrar var små så hade vi en adventskalender tillsammans.
Varje dag fick vi en sockerfri godisbit, och på helgerna någon choklad eller liknande.

Pojkarna fick paketkalender när de var små, men ju äldre de bir desto svårare blir det att hitta på innehåll till dessa. Både förra året och i år har de därför fått välja själva vad de vill ha för kalender. För Thristan är det enkelt – chokladkalender! Thexas velade mellan Legokalender eller godiskalender, men bestämde sig för det sistnämnda.

Men jag tycker ju att det är så roligt att göra dessa paketkalendrar, så jag fortsätter med det till Thiara så länge hon själv vill. Jag har nästan köpt alla grejer till det och tänkte börja pyssla ihop det till helgen. Frågan är hur jag ska utforma den? Förra året gjorde jag det enkelt för mig så här:

img_6699

Jag har letat inspiration och folk har ju gjort så himla mycket olika, fina varianter.
Jag kan sitta hur länge som helt om kvällarna på Pinterest och samla bilder.

paketkalender-husligheter-3-liten

 BeFunky Collagejul2

paketkalender_mama

BeFunky Collagejul

BeFunky Collagejul1

IMG_5568

Ja, ni ser ju! ♥
Jag tror ändå att jag kommer hålla det enkelt i år med.
Jag visar er när jag har ett resultat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats