Hanna Loffart

Att inte pyssla längre – Thiara födelsedagskort

Jag pysslar aldrig längre, eller väldigt sällan i alla fall.
Suget finns inte alls där efter att jag var nära in i väggen för några år sedan. Vilket är konstigt, borde det inte vara tvärtom? Att pysslandet ger ett lugn och låter en vara kreativ, något som jag ju brukar älska.

Men när barnen fyller år så får de varsitt kort. De blir enklare och enklare för varje födelsedag och inför Thiaras födelsedag var det Thristan som bad mig göra ett kort. Barnen sparar alla kort och det är viktigt med ett kort från mamma. Så ett kort gjorde jag. Ett simpelt i rosa med fjärilar på, och Thiara tyckte det var fint.

Jag önskar verkligen att pysselsuget kan komma tillbaka snart. Jag träffar ju mina pysseltjejer en gång i veckan, men tar aldrig med mig grejer. Just nu räcker det att prata och fika för mig, men som sagt – en dag hoppas jag att suget kommer tillbaka.

DSC03106

DSC03090

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats