Hanna Loffart

Att planera veckans kläder

I helgen tog jag in en hel kartong med kläder i 110/116 till Thiara.
Mycket har jag köpt på mig när det varit rea, ta 3 för 2 osv.
Så allt är inte till ordinarie pris ska tilläggas, hehe.

Jag var även ”duktig” och märkte upp det mesta, tog slut på ett ark med 120 namnlappar så nu har jag beställt nya. Alla finare hemmakläder och kalasklänningar behöver ju såklart inte märkas, men snart ska det köpas vårkläder, jackor och skor och då går det åt en del märklappar igen. Jag beställer alltid våra namnlappar från namnlappar.se (ej sponsrat) och tycker de sitter bäst. smidigt att bara klistra på och inte behöva stryka som man gjorde förr.

Men när jag gick igenom Thiaras garderob och rensade ut det mesta i storlek 104 så insåg jag verkligen att Emil, som alltid klär Thiara på mornarna då jag börjar jobba tidigare än honom, alltid tar de kläder som ligger överst i högarna i hennes garderob. Så det som låg längre ner i högarna samt i högarna bakom var knappt använt. Tråkigt på så fina kläder!

Så nu har jag tagit fram veckodags-galgarna som jag gjorde för nåt år sen.
I söndags hängde jag upp kläder för veckan och det tog mig väl kanske 2 minuter att göra bara.
Emil gillade idén också, då han tycker att det är svårt att ”matcha” (inte för att det kanske är så viktigt till dagis) så oftast går han efter grundregeln att svarta leggings passar till vilken överdel som helst. Ni ska höra hur han suckar när jag kommer hem med mönstrade leggings liksom, ”det där kommer aldrig gå!” Haha.

Vi får se om vi kommer fortsätta med det här systemet, men jag vill ju att kläderna ska användas.

DSC04484

DSC04485

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats