Hanna Loffart

Babbel

Vilken slapp dag det har varit, inte så konstigt kanske med tanke på Thristans feber. Vet inte vad det är han åkt på..? Varken förkyld eller hosta, bara den där febern. Som iofs är ganska hög. Han tog frivilligt Alvedon till och med.

Men så seg man blir av att sitta inne en hel dag! Jag är helt slut i huvudet. Vi har visat lägenheten för en tjej idag igen (visade den en gång igår för ett annat par också) så nu HOPPAS vi att vi blir av med den snabbt som attan. Vår fastighetsskötare har även varit här hos oss och v har skrivit på papper, så nu är lägenheten uppsagd.

Jag har även hunnit med en liten promenad. Jag gick till gatan nedanför oss och köpte en lampa av en tjej. Tror det kan bli riktigt bra. Så småningom. När man har normal takhöjd igen. Den första nackdelen jag kom på med så högt i tak som vi har nu – skitfult med hängande lampor! Haha. Men det blir nog bra i nya lägenheten sen.

Angående nya lägenheten så sprutar det ut nya idéer från mig. Emil är inte riktigt lite entusiastisk, han ser mest flytten som ett jobbigt bärande. Jag ser det som ska hända efteråt. Ikväll hade jag velat dela mina idéer med honom, men han somnade tidigt. Gick och la sig redan vid nio faktiskt. Haha. Jag borde väl göra detsamma om det blir en vaken natt med Thristan igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats