Hanna Loffart

Badhuset + Ikea-besök

Imorse vaknade jag upp till ett tomt och tyst hus. Emil hade tagit med sig barnen till badhuset och låtit mig sova vidare, så skönt och välbehövligt! Jag klev inte upp förrän 9.30 och gick ner och röjde undan i köket. (Jag insåg väldigt snart när Emil var på semester en vecka att det inte är barnen som orsakar allt stök och oreda, för jäklar vad jag städar efter den människan)

Nåja, med ett rent kök så åt jag frukost och fick den briljanta idén att åka till Ikea. Ett sms med syrran, så hade jag resesällskap också. Vi har en timmes bilfärd till Ikea, så det går ju ändå relativt snabbt att åka en sväng. Jag skulle ju ”bara” ha skåp till Thristans rum. Det där ”bara” blev såklart lite fler saker, men mest grejer till hans rum och när vi kom hem igen så satte Emil genast igång att montera skåpen och sen gjorde vi i iordning i hans rum så nu är det helt klart! Ska visa er så fort jag får tillfälle att fota där inne, det är ju mörkt när vi kommer hem om kvällarna.

Väldigt nöjd är både jag och Thristan!

I eftermiddag och kväll har pojkarna bråkat och härjat något enormt igen. Till slut var vi så trötta på allt tjafs att de åkte i säng klockan 19. Börjar bli mer regel än undantag. Ni kan ju tro att de var sura på att Thiara fick sitta uppe en stund längre än dom, för hon hade ju faktiskt varken bråkat eller struntat totalt i vad vi säger eller vilka regler som gäller här hemma. Ja fy fasen, ska nästa vecka vara likadan så lär de ju få gå och lägga sig efter middagen varenda dag. #andas

ecce85a5-c849-4a77-95dc-8563b841624e-1.jpg

9a2f59ff-79fa-4c62-a31a-f915dc978015-1.jpg

0e11cb2d-69d2-4ccd-9f2f-5a515471b875.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats