Hanna Loffart

Bakgrunden till ”te-onsdag”

Det hela började för ca 6 år sedan när en kompis pojkvän hade såkallad ”kött-tiadag” (de lagade mat tillsammans och åt, tydligen alltid kött) med en av hans kompisar. Min kompis var så utkörd ur hushållet och kom hem till mig varje tisdag kväll. Vi skippade dock köttet och drack te, pratade och såg på tv istället.

Under dess år har denna te-tisdag alltid funnits kvar, men blev för några år sedan te-onsdag istället. Det är många vänner som kommit och gått under dessa kvällar kan jag lova! Några har jag ingen som helst kontakt med längre och några är mina bästa vänner! Ibland har vi varit bortåt 15 stucken och ibland har jag suttit skälv.

Är det inte härligt?! Nu har ju Greys Anatomy dragit igång igen på tv och det är också alltid det som står på på tvn under dessa te-onsdagar. Idag var Linda och Henke här på premiären och vi åt scones till. Mums!

Jag hoppas att fler vill komma på dessa te-onsdagar, för de är ruggigt trevliga!

20121003-224107.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats