Hanna Loffart

Barnen är på biblioteket.

Barnen är lämnade på dagis idag igen. Idag skulle de gå till biblioteket så jag ska möta upp dom här nere vid stationen om en halvtimme ungefär. Hoppas det går bra, Thexas har ju en förmåga av att vara ganska vild av sig. Haha.

Idag är min förkylning ännu värre, ont i halsen har jag också. Och feber. Ja, ni hör ju. Det är inget vidare alltså. Det hade inte gjort så mycket om det inte vore för att jag och Astrid ska spela/sjunga på ett dop på lördag och inte har spelat igenom låtarna ännu. Jag ska till henne i em, men inte kan jag sjunga inte. Suck.

Ikväll hoppas jag även på att min syster Amanda kommer hit. Pojkarna behöver klippas. Annars ska jag försöka vila så mycket som möjligt, men vi vet ju alla hur det brukar sluta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats