Hanna Loffart

Barnens skolavslutning

I torsdags kväll gick pojkarna på ett välförtjänt sommarlov.
Det var en mysig skolavslutning med picknick och massa sång från kören och skolans lärarband. Pojkarna åkte med sin pappa hem efteråt, så de fick vara lediga från skolan i fredags. (De går i skolan 1,5 timmar på fredagen för att få rätt antal skoldagar) Men Thristan fick ledighet beviljad så att de kunde få långhelg.

img_1891.jpg

img_1917.jpg

Thristan gick ut trean och fick så fin hälsning från sin fröken.
Ni kan tro att jag började gråta. Fina, fina Thristan som haft tre rätt tuffa år i klassen. Till fyran så blir det nya klasser och jag hoppas det blir bra för honom, en nystart med nya klasskompisar. ♥

img_1921.jpg

Thexas fick ett diplom av sina fröknar. Han börjar ettan efter sommaren och får samma fröken som Thristan har haft i tre år nu, känns väldigt bra! Men oj, vad vi kommer att sakna hans 6-års fröknar, de bästa någonsin!

img_1925.jpg

Thexas fick även ta hem sin bok som han har gjort om sig själv.
Så himla fint och välgjort han har gjort den.
Ritat och skrivit om sin familj, sitt hus osv.
Och på sista sidan har han skrivit om sig själv. Haha.

img_1919.jpg

img_1920.jpg

Men det stämmer att han har lärt sig så himla mycket det här året. Redan första dagen på 6-år så tog han upp en bok och började läsa, sur för att de ”inte fått lära sig en endaste bokstav första dagen” Så han lärde sig själv. Samma sak med matte och simningen. Han bara kör!

Gillar att han har skrivit ”lyssna och sitta still” också, och att han vill lära sig små bokstäver. Jag hoppas att han kommer tycka att skolan är rolig i fortsättningen också. Och att han får en fröken som mäktar med hans tempo, så han inte tröttnar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats