Hanna Loffart

Bebisträff, tandläkaren + rivning

Dagarna går i ett nu för tiden. Vi har hela dagarna uppbokade på diverse saker.
Det är ju i och för sig precis så jag vill ha det, full rulle och träffa folk.

Dagen började med att Thristan hjälpte mig att baka en sockerkaka. Vi fick nämligen besök av två av mammorna plus bebisar från gravidgruppen på Mvc. Så himla roligt att ses igen, och nu med bebisarna utanför magen. Alla tre barn tajmade in varandra ganska bra med att vara vakna, äta, skrika, sova osv. Vi mammor hann ändå prata en himla massa och fika. Thristan satt med och var mest uttråkad, men ville ändå inte gå ifrån oss.

När vi hämtat hem Thexas från dagis så fick vi besök av Emils mamma. Hon hade med sig sina bullar, som är barnens favoriter. Så då blev det ännu mer fika. Sen följde hon med oss till tandläkaren där Thristan hade tid för undersökning. Det gick inte alls bra där. Han gick med på att sitta själv i stolen den här gången. Och han öppnade faktiskt munnen så hon fick kolla med spegeln. Men inte mer än så. Sen kanske det inte var den bästa tandsköterskan heller, inte riktigt van vid att jobba med barn kan man väl säga. Så nu fick vi en ny tid att komma tillbaka och träffa en annan tandsköterska som i vanliga fall jobbar med barn. Känns bra det och då hinner Thristan förbereds lite på det också.

Idag kom de från byggfirman och började riva i badrummet också. Det luktar otroligt illa där inne nu. Imorgon bitti klockan 7 skulle han komma tillbaka och fortsätta, så vi får nog sätta klockan och gå upp tidigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Ett tips är att byta tandläkare till Geijerstam om han är rädd för tandläkaren, min blev super rädd för tandläkaren tack vare folktandvården i Katrineholm. Vi bytte och dem botade han rädsla.

stats