Hanna Loffart

C9 – dag 4

Hej och hå vad veckan gick fort!
Det tyckte jag i och för sig inte i onsdags när jag höll på att hungra ihjäl. Men nu känns det betydligt bättre. Dag 4 med C9 är avklarad och snart är jag halvvägs!

Jag fick tipset att blanda shaken med äpple och kanel idag, smaken blev helt okej men konsistensen alldeles för tjock. Imorgon ska jag testa med lite mindre äpple i. Att få äta mat på kvällen gör det verkligen enklare måste jag säga. Jag är rejält hungrig på eftermiddagen, men idag åt jag en kiwi direkt när jag kom hem och innan jag började med matlagningen, så då stod jag ut.

Barnen hade beställt tacos så jag åt faktiskt det med dom. Kryddade köttfärsen med väldigt lite färdigköpt krydda, den innehåller ju rätt mycket socker. Sen skippade jag bröd och sås och åt bara jag gurka, tomat, sallad, paprika och avocado till. Alla grönsaker förutom avocado står på fria listan, så det var bara avocadon som ”kostade” mig. Smarrigt värre! Efter maten fick jag med mig Emelie och hennes hund Bozz på en prommis, så nu känns det lite extra bra efter den här dagen.

img_0191.jpg

Lunchens shake och sortering av de nya sommarkläderna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats