Hanna Loffart

Cirkus och dagis.

Cirkusen igår kväll var kanon. Mycket bättre än förra året. Igår var det jag, Thristan och gudmor Linda som cyklade ner och tittade. Min syster Ebba, Peroch min kusin Pontus följde också med. Det blev en sen kväll för Thristan igår igen, och det märks på honom idag. Han är seg och grinig. Men men, det är det värt ibland.

Den tredje inskolningsdagen gick suveränt. Thexas lekte på bra och kom bara till mig två gånger för att hälsa och kramas lite. Annars var det mest Thristan som var mammig och trött och ville mysa och vila hos mig. Imorgon kommer jag också vara med under de två timmarna som vi är där, och på fredag kommer jag lämna dom där en stund. Känns bra.

Om en liten stund kommer Titti och Charlie hit och leker, Thristan saknar sin vän Charlie säger han. Innan dess så ska vi nog baka lite fler muffins, som vi lovat att bjuda på. Mamman i hushålet skulle behöva en dusch också. Mycket sand i håret efter en timmes lek i sandlådan med en massa barn. Haha. Sen kommer Linda också förbi en sväng efter jobbet med Hux, och så är det scrapbookingdags ikväll. Hade tänkt gå iväg till ett Hälsocenter som öppnar idag, där en bloggkompis håller till, men tiden tycks inte räcka till idag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hejsan tjejen, läser sin blogg till och från och har sett att du gör väldigt fina personliga kort, tänkte hör hur mycket det skulle kosta om du skulle göra ett romantiskt grattis till förlovningen kort? Eller du kanske inte tar beställningar från annat än vänner? Ta hand om dig.

stats