Hanna Loffart

Dagens IKEA-shopping.

Thexas har idag varit med sin farmor och farfar till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn där Thristan var. Det hade gått jättebra och barnen hade lekt massor. Skönt.

Emil och jag passade på att åka till det nya köpcentrumet och IKEA i Västerås. Ett väldigt bra och stort ställe, nya favoriten. Så dit kommer vi åka hädanefter istället för Linköping eller Örebro. Vi fick med oss en massa fint hem. Tanken var att vi skulle köpa en till golvlampa, det blev ingen sådan men en hel del annat istället. Bla det här. Och en hel del annat smått och gott.

En riktigt skön dag, att bara vara. En välbehövlig dag. Ikväll har Emil skruvat ihop köksbord och stolar, jag har plockat med lite annat och lagat pizza till oss. Barnen kom hem och var väldigt trötta, så dom hann vi knappt umgås med innan det var läggdags för deras del. Men imorgon ska vi mysa hela dagen, en lekstund på dagis bara. En vecka kvar till arbetslivet sätter igång…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin & Prinsessan

  Jag tar inte illa upp, alla måste ju få tycka och tänka olika 🙂 Eller hur?

  Däremot känner jag att du, Jennie och några till missuppfattat mitt inlägg helt. Har tyvärr inte tid att gå in djupare på det just nu då lillskruttan kommer vakna här när som helst.

  Som jag skrivit i flera kommentarer här ovan – alla situationer är olika och jag vet att alla separationer inte är en dans på rosor. Det är inte det jag skriver. Det finns många gånger barnen kanske mår bäst av att inte träffa båda föräldrarna. Men tyvärr är det också vanligt att barnen mår dåligt för att den ena förälderna är egoistisk…

  Som sagt, hinner tyvärr inte gå in på det mer nu. En sak till – ni skriver att jag ska vara försiktig med vad jag skriver. Detsamma till er 🙂 Bloggen är en liten liten liten del av mitt liv och hur kan ni veta vad jag gått igenom och inte?

  Kram på er!

stats