Hanna Loffart

Dagens shopping + febrig Thiara

Är det bara jag som tycker att det är rätt skönt att Black friday är över?
Det har plingat i min telefon hela dagen av sms och mail.
Det ger liksom lite motsatt effekt…

Men trots det har jag handlat lite, haha!

Tidigt imorgon så fick jag tag på pojkarnas julklapp. Elgiganten skulle ju släppa sina deals igår vid 22, men det var omöjligt att komma in på deras hemsida. Vid 00.30 gav jag upp. Men så tittade jag till på telefonen imorse innan jobbet och då gick det minsann. Plus att de hade sänkt det ytterligare några hundra då, hur nu det kommer sig..? Så nu är pojkarnas stora julklapp färdig.

Förutom det så har jag klickat hem två par byxor till mig, en julklapp till Thiara från min pappa, en bok till pojkarna och en bok som syrran skulle ha. Och det bästa – vårt lokala Ica hade 30% på ett helt onlineköp – hej storhandling liksom! Det är ju en grymt bra rabatt på mat!


På tal om något helt annat så har Thiara fått feber. Igen. Det var ju inte längesen! Det går magsjuka på hennes dagis och hon lyckas ju alltid bli smittad av allt, så nu väntar vi bara på att det ska börja hos henne också. Men hon somnade ändå gott efter lite Alvedon. Men hon är så het och har bara legat på soffan sen vi kom hem. Till och med munkarna ratade hon.

img_9137.jpg

Jag som har superroliga planer imorgon då en vän och fd kollega ska firas, igen! Jag hoppas jag kan ansluta till kvällen i värsta fall. Nåja, vad ska man göra. Nu ska jag krypa till kojs jag med och hoppas på att få sova en hel natt utan uppvak av sjuka barn.

Kram! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats