Hanna Loffart

Den där promenaden som förändrade så mycket.

har precis läst en massa gammal som är skrivet. eller ah, gammalt och gammalt. sen förra sommaren. på ett sätt så längtar jag tillbaka, verkligen. det är nog få som har upplevt så mycket som jag gjorde den sommaren. jag lärde mig så mycket, det kan jag se nu i efterhand. jag kom till insikt med det allra största.

kom att tänka på min och tobias promenad förra sommaren. genom hela katrineholm traskade vi ner till duveholmsbadet för att sedan få traska hem igen lika snabbt. för er läsare kanske det låter som värdelöst skrivande, men för oss var det sort. det ÄR stort. och vi är störst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats