Den här fredagen | Hanna Runesdotter
hannarunesdotter

Hanna Runesdotter

Annons

Den här fredagen

Fredagen gick snabbt, och bestod av detta:

Mängder av kaffe för att bota morgonens huvudvärk. Gick inget vidare så fick ta en migräntablett. Men sedan dess har huvudvärken hållit sig borta.

Besökte mitt jobb lite snabbt för att hämta biljetter till musikfesten här i stan imorgon.

Köpte munkar och intog dessa.

Skjutsade killarna till sin pappa. Stoppade i Thiara åksjuketablett och vi fick två timmars bilfärd utan spyor. Yes! Tog en smygbild över min axel på barnen. Helt plötligt så gick de hand i hand på en parkering. Sams. Skrattandes! Köp en Triss typ!

Thiara rensade kylen när vi kom hem i väntan på Emil som skulle köpa med sig sushi hem från en ny restaurang som öppnat här i stan. Rå falukorv och en halv gurka hittade hon. Sushin? Den va slut och vi fick istället två rätter som han inte beställt. De gjorde fel men Emil orkade inte vänta 25 minuter till på rätt mat. Så istället för vegetariskt så blev det en med biff och en med fläskfilé. Ris och grönsaker till mig.

Efter mat åkte vi ner på stan för att se när min syster Ebba dansade i danståget. Så himla duktig! Mötte upp syster Amanda till Thiaras stora förtjusning.

Sen åkte vi hem och Thiara drog igång fredagsdisco. Min mamma och Per kom förbi en snabbis och discot avtog lite då Thiara inte vågade mer. Men när de åkt hem och Thiara skulle lägga sig så sa hon att "det blev en stor fest" och att hennes mormor "festa på!" Haha sköna unge!

Nu väntar sängen, ögonen står i kors här!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannarunesdotter

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats