Hanna Loffart

Den vackraste buketten (nästan)

Jag befinner mig just nu på Länsträff med jobbet i Trosa.

Tidsinställt inlägg där ni får se de helt ljuvliga blommorna som Emil fick av min familj när han fyllde år. det kan nog vara den finaste bukett vi någonsin haft hemma. Näst efter min brudbukett såklart. Så himla fina färger och syrran som vet att vi hade eucalyptus på bröllopet också. ♥

Jag ser verkligen fram emot helgen nu. Vi har verkligen NOLL planer och det känns så skönt! Det är så himla mycket hela tiden, ibland vill jag bara vara! Emil åker till USA på torsdag med vänner och helt ärligt så ser jag fram emot att bara få vara själv ett tag (med barnen såklart) Nåja, det är då det. Nu väntar som sagt strax helg och #fredagsmunk

DSC02693 DSC02694 DSC02695 DSC02696

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats