Hanna Loffart

Det där gråa skåpet

Mitt ”nya” favoritrum i huset är utav tvekan vardagsrummet på nedervåningen.
Det lyftes verkligen med det grå skåpet som jag målade!

Jag målade skåpet i Rustas billiga väggfärg som jag ändå hade hemma. Det blev inte alls bra, flammigt och färgen försvann om man tog med nageln bara lite lätt på det. Men så åkte jag till färghandeln och fick sån bra hjälp med att köpa en halvmatt lackfärg som jag strök på tre gånger, och nu sitter det som berget! Jag kan utan problem dra sakerna på skåpet och det är inte alls flammigt. Tjohoo på den liksom!

Ja, det blev sannerligen ett lyft och hela rummet känns trevligare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats