Hanna Loffart

Det där med Lego

Att mina barn är tokiga i Lego är det nog ingen som kunnat undgå.

För litet sen så var det en del skriverier om hur farligt gammalt Lego kan vara. Jag har läst på en massa kring det och det är ju inte alls så farligt som media får det att se ut! Och det är väl en himla tur det! Vi har nämligen mängder av Lego hemma hos oss, vågar inte ens tänkte på hur många kilo det är. Pojkarna har mestadels nytt lego, då det varit det enda de önskat sig genom alla år, men vi fick även en stor kartong med Lego från en gammal granne för några år sedan. Skulle då det Legot vara giftigt, nej jag tror inte det. Det som har varit är att man ändrat färgerna på Legot till bättre färger idag. Men det betyder inte att gammalt lego är farligt. Jag lekte själv med Lego som barn och min mamma har kvar en hel del som barnen leker med när de är där.


Om en vecka fyller Thexas år och gissa vad han önskar sig? Yes, fotbollsgrejer och Lego såklart.
Nu har de så mycket Lego att Thristan fått hjälpa till att skriva en lista på lego som de inte har. Så vi har köpt en stor kartong med Lego Ninjago the Movie till honom, det kommer bli populärt må ni tro!

Nu såg jag att Klossbutiken fått in de populära förvaringshuvudena igen. De var så populära för några år sedan och var nästan omöjliga att få tag på! Thristan har ett i sitt rum och det är perfekt förvaring för Legogubbar. Nu har legohuvudena kommit i två olika storlekar och som pojke/flicka modeller. De är så snygga tycker jag och passar perfekt att sätta på de andra förvaringslådorna från Lego.

Jag ska ta och klicka hem ett huvud till Thexas nu i present också, såg att det var rabatt på dom u också!

Klossbutiken har förresten en fysisk butik i Örebro, och om ni inte har varit där så tycker jag absolut att det är värt ett besök om man är i krokarna! Vi var där förra sommaren och det var knappt att jag fick barnen eller Emil därifrån! SÅ mycket lego så det är inte klokt! För att inte tala om alla tillbehör osv. Ja, ett riktigt paradis för den Legotokiga!

8a358ca0-a70c-447b-8c00-628f63107ce5

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats