Hanna Loffart

Det vankas ultraljud

vaknade halv sju imorse och var helt övertygade om att jag och tobias hade försovit oss, men icke. lugnade ner mig, men med en omöjlighet att somna om. så här sitter jag nu, på helspänn. tobias sover fortfarande, och jag vet inte vad jag är mest. hungrig eller nervös.

halv tio idag ska vi upp till sjukhuset för ultraljud. weeii. i och för sig så har vi ju haft lite förtur eftersom vi redan har varit på ett i ett ganska tidigt skede. men det var ändå åtta veckor sedan, och det ska bli spännande att se hur det lill* livet har förändrats sedan då. hoppas på att få en till ultraljudsbild med oss hem för att placera i en ram bredvid den första bilden. oh, jag längtar.

efter sjukhuset blir det linköping för våran del. ska ta en heldag, bara tobias och jag, och hinna med lite shopping och lite ikea. underbart.

gårdagen spenderades hemma hos mamma i valla en sväng. var och tittade på när syster ebba tränade fotboll, eller vad man nu ska kalla det. hon var uppenbarligen mycket mer intresserad av pojkarna vill jag lova. gullungen där, hon börjar bli stor nu. efter vallavisiten bar det av till stan igen, åkte hem till tobias föräldrar och myste där hela kvällen. tittade på en massa kort i flera timmar. och fastän tobias visar kort ganska ofta, så verkar han aldrig tröttna på att se sig själv på kort. linslus där.

nej nu ska jag ta och väcka tobias tror jag. sen bär det snart av. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats