Hanna Loffart

Dockor, nallar & gamla kärleksbrev.

ännu en tråkdag står på det ofrivilliga schemat. sitter hemma och väntar på att astrid och lina ska ringa. det skulle tydligen bli lite minigolf. usch, jag som är såå värdelös på det. får se om det hinns med. systeryster skulle komma in och färga mitt hår också, det behövs. ser faktiskt förjävlig ut. resten av dagen är oplanerad. får se om jag får träffa det underbara laget ikväll kanske. en myskväll hos astrid skulle inte sitta fel, eller vad säger ni?

blir irriterad på att det inte går att ladda upp bilder här. ”sidan du har begärt kan tyvärr inte visas…” samma visa varje gång.

var hemma hos mamma igår kväll. gick igenom en massa gamla leksaker som vi barn hade när vi var små. bara jag & mamma hemma, riktigt mysigt. skrattade lite, grät lite. hittade mina gamla dockar och nallar och dyligt. tänk, så lätt och okomplicerat livet var då. inte ett enda bekymmer. så ofarligt och simpelt. varför kan inte hela livet fortsätta på samma stig? vad bra man skulle må då. hittade massa gamla kärleksbrev också. så otroligt rart. jag var rätt så populär på den tiden, fastän jag inte var blond. nåväl, barndomen var en härligt tid som tyvärr aldrig lär komma tillbaka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats