Hanna Loffart

Dopfix och pysselkväll

Efter jobb och dagishämtning så åkte jag och Thiara hem en sväng, tog en ”dagismorot” som Thiara kallar det. Hon är lite trött och sur efter dagis, men en morot gör susen.

Imorgon ska våra bästa vänners dotter Agnes döpas, så i eftermiddag/ kväll har vi varit i lokalen och dukat och hjälpt till med det vi kunnat. Det kommer nog bli en jättemysig dag! Tanken är att jag ska sjunga och spela på dopet, men jag är fortfarande inte bra från min förkylning (3,5 veckor nu) så jag får nog stå över det.

Väl hemma igen så har jag pysslat ihop en tavla och ett kort till Agnes. Jag gjorde det till hennes storebror Casper så då ville jag såklart göra det till henne med. Det gick bra förutom ett litet missöde som gjorde att jag fick åka stan runt för hjälp sent ikväll, men nu är det färdigt och jag har intagit soffan! Ska se vem som åker ur Idol och sen blir det hångla kudden!

Kort och tavla som jag gjorde till Casper i doppresent.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats