Hanna Loffart

Duk i jul?

En sak som är så sjukt tråkig att köpa är dukar tycker jag!

Av flera anledningar; barnen skitar ner dom, de behöver tvättas ofta, de får inte plats att torka i tvättstugan, de måste strykas, det är rätt dyrt.

Ja, ni hör ju!
Gissa hur ånga dukar vi har hemma? Inte så många nej.

Vi har en vit duk som passar vårt stora bord. Den tvättar vi en gång om året, den 23 december, sen torktumlar vi den och Emil står och stryker den på julaftonsmorgon. Haha, samma visa varje år. Gissa vart den duken är nu? Japp, längst ner i tvättkorgen där den har legat sen förra december. Smutsig! Haha.

Så NU slog jag till och köpte en ny duk. Jag tycker ju att rött hör till julen, men gillar inte färgen i sig. Men så hittade jag en perfekt duk i vinrött, samma färg som kuddarna vi har. Jag tror det kommer bli jättefint! Jag hade egentligen velat haft en i grått linnetyg, men de var slut. Jag ska hålla lite utkik om de kommer in igen (de behöver man ju inte stryka heller)

Nu hoppas jag innerligt att duken hinner komma hem innan jul och att vi inte behöver stresstryka den på julaftonsmorgon.

(Med koden: 345452 får du 25% rabatt på hela köpet hos Ellos)

(Inlägget är i samarbete med Ellos och innehåller annonslänk)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats