Hanna Loffart

En blåsig dag

Ännu en dag i solen är till ändå. Idag har det blåst. Mycket! Jobbigt mycket enligt mig. Visst, det svalkar skönt. Men grejer har flugit iväg, det går knappt att höra vad den andre säger osv. Pjuh!

Emil gav sig iväg ut i havet för att bada i förmiddags medan jag och Thexas stod på stranden och tittade på. Men vågorna var alldeles för höga och det fanns undervattenströmmar så jag ropade in Emil efter en stund. Haha. Så himla orolig. Hihi. Sen fick alla hålla sig till poolen. Och bra var det, för det var tydligen röd flagg. Konstigt att de inte informerar om det? Finns inte en enda flagga.

Jag har lyckats bränna mig på ryggen, gjorde det nog redan igår. Trots att vi smörjer oss med både solskyddsfaktor 30 och 50. Thexas UV-dräkt är riktigt bra!

Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Thexas fick träffa Musse och Mimmi borta i restaurangen förut. Gissa om hans ögon var stora? Hihi.

Nu tar vi det lugnt på rummet. Thexas är trött och ser på film. Snart sovdags, för oss alla kanske? Imorgon har vi hyrt en bil så då blir det utflykt. 🙂

20120828-214114.jpg

20120828-214124.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats