Hanna Loffart

En bra eftermiddag

Vi har verkligen haft en skön eftermiddag. Det blir fler och fler sådana. Barnen är på gott humör och har kul ihop.  Det var bara Thiara som surade ihop lite, men det kan ha att göra med att hon bara sov 10 minuter i eftermiddag. Inte konstigt att hon va på lite risigt humör. Pojkarna satt nere vid köksbordet och ”gjorde läxan” (Thristan har fått lite läxor från sin talpedagog i skolan) och Thexas spelade på iPaden. De fick underhålla Thiara lite när jag gjorde mat.

När Emil kom hem från jobbet så tog han med pojkarna ut och cyklade. De var borta över en timme, delvis i regn. Men när de kom hem så hade de haft så kul och Thiara hade hunnit sova en sväng under tiden här hemma. Sen var hon på strålande humör! Jag hann både städa undervåningen, fixa med tvätten och städa Thexas rum under tiden. Effektiv när det gäller.

Nu ligger Thiara och sover nere i sitt rum, vi får se hur natten blir. Jag har tänkt att ge henne en flaska ersättning om hon vaknar tidigt inatt. Vi har nu (sedan igår) gått över på Nan 2, så jag hoppas att det var det som gjorde att hon sov gott inatt. Att hon håller sig mätt längre. Vi får helt enkelt se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats