Hanna Loffart

En dag med feber – igen!

Jag har jobbat en dag med feber – igen! Samma som förra måndagen. Bah! Att det aldrig bryter ut ordentligt så jag blir av med det här! Men med lite Alvedon, en varm sjal och en c-vitaminbrus från en kollega så kändes det lite bättre.

Emil var hemma med barnen idag då de hade planeringsdag på dagis och det var stängt. De hade det jättemysigt och Thristan var så glad över att få va med Emil en hel dag. De kom och hälsade på mig på jobbet en sväng och impade på alla. Mina coolingar. 🙂

Nu ska jag krypa ner under en filt och inte röra en fena mer ikväll. På sin höjd så ska jag planera Thristans kommande kalas lite i huvudet…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats